Kala väggar är inte bra om man vill ha det mysigt om hemtrevligt hemma. Att dekorera väggarna gör att hemmet känns ombonat och personligt. Därför är det viktigt att se till så att väggarna blir dekorerade med omsorg. Om du gillar design finns det många alternativ att välja mellan och det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Kala väggar – ett stort misstag

Det är få saker som gör ett hem så tråkigt som kala väggar. Men enligt många är kala väggar stilrent och gör att hemmet känns mindre rörigt. Det är dock ett stort misstag att låta väggarna vara kala om man vill uppnå en hemtrevlig känsla då väggarna har stor betydelse när det kommer till den där mysiga och hemtrevliga känslan. Man måste inte pryda varenda centimeter av väggarna med saker, tavlor eller posters, men man bör undvika kala ytor i så stor utsträckning som möjligt.

Få inspiration

Har du ingen aning om vad du ska ha på väggarna hemma? Då är det tur att det finns mängder av ställen att få inspiration ifrån. Hos Frameit kan du hämta inspiration och klicka hem det du tycker ser passande ut för dina väggar. Där kan du välja ramar, posters och tillbehör för att sätta upp dem på rätt sätt.

Känn ingen press

Hur man ska pryda sina väggar är inget som behöver vara hugget i sten. Med andra ord finns det ingen anledning att känna press över hur man ska göra. Om man inte gillar det man har valt finns det alltid möjlighet att byta till något annat längre fram. Gå i första hand efter hur du känner just idag och vad du gillar nu. Hur du känner i framtiden kan du omöjligt veta, men ändrar du dig kan du alltid ändra längre fram till något annat.